arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature: bediening-topper gezocht!

Ben jij de medewerker bediening die wij zoeken?
(Fulltime en/of parttime)

Bezit jij de volgende skills?

Affiniteit
met horeca

Prestatie- en mensgericht

In de omgeving Volendam

MBO+ niveau

Teamplayer

Bereid om te groeien

Over Fuego Bar & Grill

Fuego Bar & Grill is een sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt eten met een schitterend uitzicht op het IJsselmeer. Naast dat wij met dagelijks vers aangeleverde producten werken, werken wij met de Josper. Deze Spaanse grilloven weet in no-time heerlijke vlees-, vis- en bijgerechten te maken. De unieke smaak en het prachtige uitzicht maken het een ervaring die niet snel wordt vergeten.

Wie ben jij?

Jij hebt altijd een lach op je gezicht en bent graag bezig het anderen naar hun zin te maken. Je maakt graag een praatje met de mensen en bent super enthousiast! Daarnaast ben je flexibel, vriendelijk en blijf je ondanks hectische situaties die voor kunnen komen accuraat en georganiseerd werken.

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en zorgt ervoor dat gasten worden voorzien van een heerlijk drankje. Je neemt de bestellingen op en geeft deze door aan de keuken. Je weet persoonlijke aanbevelingen te maken, waardoor gasten misschien wel iets nieuws gaan proberen en gaan ervaren. Je zorgt ervoor dat onze gasten aan niets ontbreekt en zorgt ervoor dat het restaurant en de bar er te allen tijden netjes en uitnodigend uitziet.

Dit hebben wij jou te bieden

Vergoeding in overleg

Eten - uit de Josper

Vriendschap

Vaste dagen in overleg

Verantwoordelijkheid

Verruiming van geest

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, wil jij bijdragen aan Fuego Bar & Grill en wil je verder ontwikkelen in een  groeiend bedrijf? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar info@fuego.restaurant